top of page
Image by T.R Photography 📸

Behandlinger og Prisliste

Alle priser er afhængige af racen og kvaliteten af pelsen.

Alle behandlinger betinger at din hund ikke er filtret.


Er din hund filtret i pelsen, opkræves der et gebyr på 350 kr. pr. time, uanset hvilken behandling der vælges.


Negleklip tilbydes i alle behandlinger, udføres hvis din hund er veltrænet til det og kan forholde sig roligt. Da vores første prioritering er pelspleje.


Øretjek samt ørerens er også inkluderet i alle behandlinger. Nogle hunderacer har godt af at der plukkes hår i øregangene, da det ellers kan forvolde gener.

VIGTIG INFORMATION:


Der er stor forskel på en TRIMNING og en KLIPNING.

Selve ordet trimning stammer fra USA, og er en form for “groom,” altså soignering på dansk. Herhjemme i Danmark foregår trimning med fingrene, det er hårplukning, hvor den modne pels bliver fjernet, derved gives der plads til et nyt lag af dækhår. Den behandling kan kun bookes for de ruhårede racer, f.eks. Ruhåret gravhunde, Cairn Terrier o.l.


En klipning foregår med sakse og/eller klippemaskinen. Det kan bookes til alle pelshunde, som skal klippes enten kort, eller i bamseklip eller hvalpeklip. Typiske racer som bliver klippet er Shih tzu, Havaneser, Puddel, Bomuldshund, Yorkshire terrier o.l.


Vi modtager både store og små hunde. ALLE racer er velkomne. :)


Er du i tvivl om hvilken behandling der passer bedst til din hund, så tøv endelig ikke med at ringe til salonen og spørge.

BEHANDLINGER

1) FULD KORT KLIPNING, op til 9 mm.:


Denne behandling er til hunde, der skal have al pelsen klippet kort. Der bruges klippemaskine og saks til bl.a. hovedet og poterne. Længden er på max 9 mm. eller under. Vask og føn inkluderet. 2) FULD KLIPNING, over 9 mm. bamse eller hvalpeklip:


Denne behandling kan være et bamseklip eller et hvalpeklip. Længden er over 9 mm. F.eks. Shih tzu, Bichon Havanese, Bomuldshund og Puddel.

Vask og føntørring er inkluderet. 


Bamseklip har sit navn fordi hunde der klippes sådan, får et kort klip med maskine på kroppen, og lang pels på benene og et stort rundt hoved. Resultatet bliver derved et cute "teddy bear look".


Hvalpeklip er når hunden har samme længde pels over det hele. Længden af pels på hovedet, kroppen og benene er ens.3) HYGIEJNISK KLIP:


Denne behandling er IKKE et fuldt klip. Her klippes kun omkring poter, øjne og ved intimt område. Vask og føntørring er inkluderet.


4) TRIMNING kun op til 15 kg

Det er hårplukning, hvor den modne pels bliver fjernet, derved gives der plads til et nyt lag af dækhår. Den behandling kan kun bookes for de ruhårede racer, f.eks. ruhåret gravhunde, Cairn Terrier o.l.

Hunden skal være vasket med shampoo 14 dage før I møder op i salonen. Hunden skal vaskes derhjemme KUN til denne behandling.


5) HVALPE PAKKE

En hvalpe-pakke vil få din hund til at associere oplevelsen i en hundesalon med positivitet og tryghed. Da det er en naturlig del af hvalpens plejeproces, er det essentielt at hunden lærer det tidligt i sit liv.


Hvalpen får et bad, føntørring og en lille klipning ved poterne, de hygiejniske områder og evt. omkring øjnene. Alt dette bliver udført, uden at hvalpen bliver stresset eller presset til det.


Klarer hvalpen denne behandling godt, tilbydes der fuld klipning anden gang.


TILLÆGSBEHANDLING:

Fældningsbehandling: Visse hunderacer har dobbelt coated pels, dækhår og underuld, og har derfor stor gavn af denne behandling. Dette er et tillæg, som kun kan vælges med en fuld behandling.


I denne behandling, bruges der shampoo og balsam, som er specielt udtænkt til at løsne og fjerne underuld, og hjælpe med at reducere fældning. Til sidst er der føntørring, hvor de resterende døde hår grundigt fjernes. 


Eksempler på hunderacer, der har godt af behandlingen: Labrador, Golden Retriever, Australsk hyrdehund, Border collie, Mops, Schæferhund, Samojede, Shiba Inu og mange andre. 

Kreativ grooming Det nye trend:

Du kan læse mere om det under More.

Priser

  • Kort klip m.bad fra 850 kr

  • Bamseklip(fuld klip over 9mm) fra 900 kr

  • Hvalpeklip(fuld klip over 9mm) fra 900 kr

  • Hygiejnsik klip m.bad fra 600 kr

  • Trimning op til 15 kg fra 930 kr

  • Hvalpe-pakke 4-6 mdr fra 660 kr

  • Fældning-pakke/tillæg 180 kr

  • Kreativ grooming individuelt, spørg om prisen

bottom of page